Ingatlan sorszáma:
11048
Telefonos elérhetőség:
06706012051
E-mail elérhetőség:
serb.zsuzsanna@belvarosiingatlaniroda.hu
Település:
Hódmezővásárhely
Típus:
családi ház
Ár:
65 100 000 Ft
Nettó méret:
225 m²
Bruttó méret:
225 m²
Emelet:
0
Telek mérete:
838 m²
Egész szobák száma:
7
Félszobák száma:
0
Fürdőszobák száma:
2
Helyiségek listája és mérete:
 
Közművek:
összközműves
Fűtésrendszer:
cirkó
Építés módja:
tégla
Megjegyzés:
Hódmezővásárhelyen, Kishomoki részen eladó egy 2010 ben épült 225 nm alapterületű mediterrán stílusú jó állapotú hét szobás családi ház amely 838 nm telken helyezkedik el. csendes, zöldövezeti rész, autóval a 47-es főút Szeged felé vezető szakasza közelségében van, 5 percre van kocsival, Hódmezővásárhely Belvárosa, Bevásárlóközpontok is autóval 10-15 perces távolságra.
A környéken impozáns új építésű házak találhatóak .Az udvaron  van tűzrakóhely kerti sütésekhez, illetve kint van egy féltetős kerti konyha és zárható kerti tároló helyezkedik el.Az alagsorban konyha -ebédlő lett kialakítva.A földszinti részen, tágas nappali kandallóval világos, sok az ablak, jó állapotú nyílászárók,  az ablakokon nem lehet belátni, kifelé türöződik. A fürdőszobában van sarokkád, és tusoló is egyaránt. A bejárat előtt is egy hatalmas terasz.
Az emeleti szinten is van egy hatalmas nappali, melyből szintén egy nagy erkély nyílik. Szobák klimatizáltak.Egyik szobában van kilépő lodzsa erkély, ez pici, de dohányosnak előny lehet.A vizesblokk két részre oszlik, egy WC-re, és egy fürdőszobára, melyben egy tusoló kapott helyett, érdekessége, hogy két kagyló is helyet kapott. - Ez több tagú családnál kifejezetten előny lehet. Fás, növényes, igazi természetközeli a kert,  van locsolórendszer, kültéri konnektorral .
 
VISSZA