Ingatlanközvetítés
Irodánk fő tevékenysége a lakások, házak, telkek és ipari ingatlanok közvetítése. Teljeskörű ügyintézéssel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére, a teljes értékesítési folyamaton keresztül segítséget nyújtunk mind eladó, mind vevő ügyfeleink részére.
  • Ha Ön eladni szeretne: sikerdíjas rendszerben dolgozunk, csak sikeres értékesítés esetén, az adásvételi szerződés megkötése és a foglaló kifizetése után kell fizetnie sikerdíjat, melyet Önnek is megfelelő mértékűre alakítottunk ki. Ezen kívül sem szerződéskötési díjat, sem havi hirdetési díjat, sem kiszállási díjat, sem semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel. Nem tartozik a Belvárosi Ingatlanirodának akkor sem, ha a megváltozott körülmények miatt az eladás tárgytalanná vált, esetleg rajtunk kívül sikerül értékesíteni azt. Rendszeresen tájékoztatjuk Önt az eladás fázisairól, az érdeklődésekről, vagy éppen annak hiányáról, segítünk az reális ár kialakításában. Tapasztalataink szerint sokkal rövidebb idő szükséges az értékesítéshez, ha hozzáértő ingatlaniroda segítségét veszik igénybe.
  • Ha Ön vásárolni szeretne: kínálatunkból természetesen teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az Önöknek leginkább tetsző, és igényeiknek legjobban megfelelő ingatlant. Ha jelen pillanatban nem sikerül megtalálnia nálunk otthonát, akkor pontos igényfelmérés után kifejezetten Önnek keressük meg a piacon a legmegfelelőbbet. Ezzel sok pénzt, időt, és utánajárást takaríthat meg, nekünk pedig ez a dolgunk.
  • Díjmentes tanácsadásért, vagy információkért kérem küldjön egy üzenetet, és rövid időn belül visszahívjuk.
 
Hitel- és biztosításközvetítés:
Tervei megvalósításához a megfelelő tőke nem áll teljes egészében a rendelkezésére? Amennyiben hitelre van szüksége, a Belvárosi Ingatlaniroda díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll Tisztelt Ügyfelei rendelkezésére. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, Önnek szinte csak aláírni kell jönni, a sorbanállástól, ajánlatok közötti válogatástól és az adminisztrációs feladatoktól megkíméljük Önt. Több bank ajánlatából segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb ajánlatot, mellyel ugyancsak sok időt takarítunk meg Önnek. Amennyiben hitellel vagy biztosítássokkal kapcsolatban segítségre van szüksége, kérem küldjön egy üzenetet, és rövidesen visszahívjuk.

Albérlet közvetítés:
Keressen minket bizalommal, ha szeretné kiadni ingatlanát, legyen az lakás, családi ház, vagy bármilyen kereskedelmi célú ingatlan. Kínálatunkban megtekintheti legfrissebb bérbeadó ingatlanainkat is. Küldjön üzenetet, ha bérléssel kapcsolatban kérdése van, vagy információra van szüksége, rövidesen visszahívjuk.

Értékbecslés:
Pályázatokhoz, ingatlan eladás előtt a piaci érték meghatározásához, esetleg családon belüli ingatlaneladás esetén, tulajdonostársak egymás közötti kivásárlásánál, vagy vitás ügyek kapcsán szükség lehet hivatalos, írásos értékbecslésre, melyet rövid határidővel, kedvező áron készítünk el. További információkért küldjön üzenetet és visszahívjuk.

Energetikai tanúsítvány:
2009. január 1-től jogszabály írja elő az energetikai tanúsítvány elkészítését új épület létesítésénél, eladásnál ill. bérbeadásnál. Ennek beszerzésében kedvező áron, rövid határidővel tudunk segíteni.
Jogi tanácsadás: Vállaljuk a teljes földhivatali, jogi ügyintézést az adásvételi szerződések megkötésekor.